INGA TÅRAR Foto: Lena Lahti

INGA TÅRAR Foto: Lena Lahti

Här kan du se film och tv på nätet

Här är några av de svenska sajter där du smidigt kan köpa eller hyra film och tv direkt över nätet hem till din dator eller tv.

sf-anytime.gif

SF anytime är en Video On Demand tjänst med ca 1500 filmer från såväl lokala filmbolag som internationella majors. Varje vecka adderas nya filmer och användarna hyr filmerna i 24 timmar från 9 kr. Det går också att prenumerera på vårt Abonnemang, d.v.s 25 utvalda filmer för 99 kr per månad! Testa SF Anytime och se på film när du vill, enkelt och bekvämt!

 

cdon.gif

CDON.COM erbjuder film, sport och dokumentärer via bredbandet till din PC eller TV via CDON.COM Bredbandsfilm. Enkelt, bekvämt och hög kvalitet. Prova gratis redan idag.

 

viasat.gif

Viasat OnDemand erbjuder film, sport och TV-underhållning direkt på din PC. Filmutbudet kommer såväl från Hollywoods studios som svenska filmproducenter. En del program kan du titta på utan att betala, andra kostar det att hyra. Normalt hyr du filmer under 24 timmar och du kan under den perioden se på filmen så många gånger du vill. Du kan också pausa och spola fram och tillbaka.

 

film2home_logo.gif

Film2home.se är nordens största tjänst för film via bredband. Här kan man välja mellan över 2000 titlar, att hyra och se direkt eller köpa och ladda ner. Priser från 9 kronor, för medlemmar erbjuds månadens film gratis. Sortimentet innehåller både film och TV-serier från Hollywood såväl som från lokala leverantörer. Det finns även möjlighet att ladda ner via fildelningsteknik och sedan tjäna pengar på att dela med sig av sina filmer. Enkelt, bekvämt och lagligt!

cmore.gif

CANAL+ webbtv-portal erbjuder filmer on demand, valda och paketerade av CANAL+. Varje månad presenteras nya filmteman. Filmerna och serierna är tillgängliga i Norden. Det tekniska kravet för portalen är en PC med bredbandsuppkoppling över 1 Mbit/s för filmer och serier, och minst 1,5 Mbit/s för livematcher. Utsändningskvalitén på livestreaming av matcher höjs till 1,2 Mbit/s. Gränssnittet är utvecklat med användarvänlighet i fokus, och kan även navigeras med fjärrkontrollen om man kopplat datorn till tv:n.

 

headweb.gif

Headweb använder vattenmärkning för att skydda filmerna. Filmerna är i full DVD-kvalitet och man kan bränna till DVD för uppspelning i en vanlig DVD-spelare. Distributionen sker med fildelningsteknik för att kunna erbjuda snabbast möjliga nedladdning och medlemmar som hjälper till med distributionen premieras med en bonus som de kan köpa mer film för.

 

hometv.gif

Hometv.se erbjuder filmer via Bredband till Bästa möjliga Bildkvalitet, Dagsfärska nyheter från Hollywood och annan underhållning via Datorn.